Connect with us

Nyheder

John Ø. Eggesbø og Claudia Schmacke

Daniel

Published

on

PRESSEMEDDELELSE

Åbning af udstilling fredag d. 11. februar 2019 kl. 17,00 til 20,00

Med Claudia Schmacke og John Øivind Eggesbøe.

Udstillingen i North-Udstillingssted er et samarbejde mellem den norsk/danske billedkunstner John Øivind Eggesbøe og den tyske billedkunstner Claudia Schmacke. Deres arbejde med hhv. rum-installation og fotografi indgår i en dynamisk og kontrastfuld dialog om den kulturelle natur og energiernes flow.

Claudia Schmacke har i de seneste år arbejdet med komplekse systemer af transparente vinylslanger. Slangerne indeholder vand og luftbobler, som cirkuleres i et højt tempo. De transparente slanger udgør lineære skulpturelle invasioner i rummets arkitektur. Lyden af vandpumper blandes med lyden af vandet selv, og fungerer som en vigtig dimension ved udtrykkets kompleksitet. Claudia Schmackes installationer er ikke minimalistiske skulpturer, de er mere del af en konstant dialog med stedet, de eksisterer i. De forsøger at visualisere tid som en faktor i perceptionen af enhver tredimensional skabelse.

John Øivin Eggesbøe har arbejdet med projektet “Mænd og Ål” siden han i 1997 afsluttede sin uddannelse på Kunstakademiet i København. Han følger talemåden “glat som en ål” i dette projekt, som ud fra forskellige vinkler kombinerer disse to elementer. Dette kan ske i vidt forskellige medier, og John Øivind Eggesbøe arbejder med objekter, video, lydværker, events og performance og i denne udstilling med det foretrukne medie: foto. Således kredser værkerne om tematiker som mandens livskraft og livscyklus, positive og negative kvaliteter ved mandens identitet, ect.

Udstillingen er åben fra d. 12. februar 2019 til 11. marts 2019, tirsdag til fredag kl. 13,00 til 17,00, og lørdag kl. 11,00 til 15,00

Med venlig hilsen John Øivind Eggesbøe og North-Udstillingssted

 eggesboe@hotmail.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nyheder

Bredbånd og Mobilt Bredbånd til Alle Behov

Daniel

Published

on

By

Jeg ville gerne kunne være på overalt, derfor ville jeg gerne have bredbånd til derhjemme og mobilt bredbånd til når jeg var ude. Nu er det jo så sådan at jeg bor ude på landet, så jeg skulle vælge mit bredbånd og mobilt bredbånd hos den rigtige udbyder. Først ville jeg tjekke hvor jeg kunne få det rigtige tilbud henne, som dækkede mit behov og min økonomi på den rigtige måde. Jeg købte det hos den der havde det bedste tilbud til mig, og det endte med at både mig og mine børn fik stor glæde af bredbånd og mobilt bredbånd. Det var så nemt at kunne komme på der hvor jeg havde brug for det, og mig og min familie blev positivt overrasket.

Det med bredbånd blev også brugt flittigt, nu kunne børnene være online med deres venner hele tiden, de kunne jo være på Facebook, Skype mm., hele tiden.

Bredbånd og mobilt bredbånd til hele familien

Min datter begyndte på et tidspunkt at plage mig om at kunne være på Facebook hele tiden, så derfor undersøgte jeg mulighederne for hvordan det kunne lade sig gøre. Det endte med at jeg fandt frem til mobilt bredbånd, det kunne hun jo sagtens få. For at jeg kunne få mest ud af det, ringede jeg rundt til nogle forskellige udbydere, for at finde ud af hvordan det var smartest at tegne abonnement så jeg kunne få mest ud af mobilt bredbånd. Jeg fandt hurtigt ud af at det var bedst hvis jeg også fik fat i bredbånd, så kunne vi jo også alle sammen være på når vi var hjemme.

Jeg fandt hurtigt et tilbud på bredbånd og mobilt bredbånd der dækkede alle vores behov. Jeg fik rigtig meget ud af det og min datter blev rigtig glad for det. Nu kunne hun bruge mobilt bredbånd når hun sad i bussen på vej hjem, eller når hun var nede i byen med sine venner, hun kunne jo være på over det hele.

Min familie blev også rigtig glad for det, især min mand, nu kunne han arbejde hjemme, så nu kunne han få fordel ved vores bredbånd.

Bredbånd og mobilt bredbånd til tilfredse kunder.

Bredbånd og mobilt bredbånd er smart på den måde at man kan være på over det hele. Der er rigtig mange fordele ved det, man kan være på facebook, twitter, skype osv., hele tiden. Der er rigtig mange der hurtigt bliver glade for det når de lige har tegnet et abonnement på bredbånd og mobilt bredbånd hos os. Vi får rigtig meget ros for det, fordi vores kunder selv får lov til at bestemme deres hastighed, så deres bredbånd og mobile bredbånd passer lige præcis til deres behov. Der er jo nogle som har mere brug for at være på hele tiden end andre, derfor er det også vigtigt at man kan få dækket sine behov på den rigtige måde. Vores bredbånd og mobile bredbånd dækker over det hele, og det er der rigtig mange der får glæde af. Mobilt bredbånd gør så du kan være på hele tiden, overalt, og bredbånd gør så du kan være på overalt i huset, eller sommerhuset, hvor end man nu har fået sit bredbånd installeret henne.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.