Fire gode råd til dig der skal lave online markedsføring

Står du med egen virksomhed og skal derfor til at lave online markedsføring? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. I denne artikel vil vi nemlig komme med fire gode råd til dig, som skal til at igang med online markedsføring, så du kan få mest muligt ud af den tid og de penge, som du lægger i din online markedsføring.

 

  1. Lav en Google My Business Profil

 

Når du laver din hjemmeside, så er det først og fremmest vigtigt, at du laver en Google My Business Profil. Det er specielt vigtigt, hvis du driver en lokal virksomhed. At oprette en Google My Business Profil gør, at hvis nogen søger efter din virksomhed på Google, så bliver den vist i højre side af Google. Derudover bliver din virksomhed også synlig på Google Maps, hvilket er meget vigtigt for lokale virksomheder. Hvis f.eks. du har et malerfirma i Taastrup og en person søger på Maler i Google Maps, så vil din virksomhed altså dukke op på kortet.

Læs mere her hvordan du tilføjer din virksomhed på google maps.

 

  1. Lave en søgeordsanalyse

 

Derefter er det også vigtigt, at du lave en søgeordsanalyse. Med en søgeordsanalyse finder du frem til hvilke søgeord personer bruger, når de vil finde en virksomhed ligesom den på Google. Hvis nu vi kører videre med eksemplet om at du har et malerfirma i Taastrup. Så vil personer sikkert søge på ting som ”maler i Taastrup”, ”Maler Taastrup” og ”malerfirma i Taastrup”. Ved at lave en søgeordsanalyse kan du altså finde frem til hvilke søgeord personer bruger, når de vil finde en virksomhed ligesom din på Google.

 

  1. Benyt søgeordene på din hjemmeside

 

Efter du har lavet denne analyse, så er det også vigtigt, at du bruger disse søgeord på din hjemmeside. Det øger sandsynligheden for at din hjemmeside og dermed din virksomhed dukker op på Google, når en potentiel kunde søger på disse søgeord.

 

  1. Mål alt markedsføring du laver online

 

Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt at du altid måler alt markedsføring du laver online. På den måde kan du følge med i dine resultater på din online markedsføring og hele tiden gå efter at få bedre resultater med de kampagner du laver.