Tips til at finde en god revisor i København

Driver du virksomhed i nærheden af København? Så har du garanteret oplevet det enorme udbud af revisorer, der alle tilbyder at lave dit regnskab for dig. Men hvem skal du vælge og hvor får du den bedste oplevelse? Det kan være svært at svare på, men her får du i hvert fald et par tips til, hvordan du finder en god revisor i København.

Læs andre anmeldelser af revisorer i København

Ligesom med så mange andre ting, så bliver revisorer også bedømt online. Det kan derfor være en ide for dig at kigge på de online anmeldelser af revisorer i København. Her kan du få en god fornemmelse af, hvordan virksomheden er at arbejde med. Vær dog opmærksom på, at nogle kunder også bare skriver en dårlig anmeldelse hvis de er uenige med revisoren. Derfor kan det være en god ide, at se om revisoren har svaret tilbage på den dårlige anvendelse. Du kan ofte danne dig et ret godt billede af revisoren, ved at læse deres svar tilbage på dårlige anmeldelser.

Hør dig om i dit netværk af andre erhvervsdrivende

Du kan også vælge, at forhøre dig om gode oplevelser hos revisorer i dit netværk af andre erhvervsdrivende. Måske dem du kender, har nogle gode eller dårlige erfaringer som du kan bruge i dit valg af revisor. Tit kender man nogen, der har nogle gode eller dårlige erfaringer og dem kan du så vælge at lytte til eller lade vær. Men det kan i hvert fald give dig en ide om en given revisor.

Tjek priser og sammenlign dem

Der kan også være virkelig stor forskel på priserne hos de forskellige revisorer. Du kan derfor vælge at kontakte nogle forskellige revisorer i København og tjekke deres priser ud. for langt de fleste virksomheder er det nemlig sådan, at man ikke har lyst til at betale overpriser og det gælder også for revisorarbejdet. Du kan overveje om en digital revisor vil være en løsning for dig. Her kan der nemlig være mange penge at spare. Ofte kan du faktisk spare helt op til 50% sammenlignet med andre priser fra konkurrerende revisorer.

Kemi har også noget at sige

Når du skal vælge en samarbejdspartner som en revisor jo vil være, så betyder kemien også en hel del. Derfor vil det også være en god ide, at vælge en revisor som du har god kemi med. Det er bare altid lettere at arbejde sammen med nogen, som man også kommer godt ud af det med. Selvom du ikke decideret skal arbejde sammen med din revisor, så vil du stadig skulle snakke med ham eller hende og få udført et stykke arbejde.

Vil du bruge transporttid eller ej?

Du skal også tænke over, om du gider at bruge lang tid på transport frem og tilbage. Det har nemlig også noget at sige for hvilken revisor du skal vælge. Der kan du både vælge en revisor der fysisk ligger tæt på dig eller du kan vælge en digital revisor. Specielt i denne Corona tid, vil en digital revisor være rigtig god, fordi Corona kræver så lidt fysisk samvær som overhovedet muligt. Med en digital revisor vil du helt slippe for, at skulle møde fysisk op hos din revisor. Det vil også spare dig for en hel del tid efterfølgende. Altså når Corona atter er forbi og man gerne må mødes fysisk igen. Men når man driver virksomhed, så har man ofte masser af ting at se til og derfor kan det være et sted at spare både noget tid og nogle penge.