Derfor skal I vælge KOLON som samarbejdspartner

Når man skal indrette en institution, så er der flere ting, som man skal tænke over. Det er vigtigt, at det inventar, som man bruger, at det er slidstærkt, at det kan holde til at blive brugt i mange år. Så det ikke går i stykker ved, at det bliver brugt. Det skal kunne holde til at blive brugt hver dag i mange år.

Slidstærkt og solidt inventar

Et firma, der laver inventar til institutioner, er KOLON. De har mange års erfaring bag sig. De har siden 1976 lavet inventar, der er slidstærkt og solidt. Derfor er deres inventar ofte brugt til institutioner. De sørger for, at deres borde har en god højde, så der opnås en god og ergonomisk arbejdsstilling. Hvis man står i en dårlig arbejdsstilling hver dag i flere timer, så kan det sætte sig til ryggen som smerter, og i værste fald skal det behandles ved en fysioterapeut eller en massør. Det undgår man ved at købe deres borde. De sørger også for, at deres skabe har et særligt hængsel, som kan tåle ekstra slid, så det kan holde i lang tid. Deres inventar har desuden nogle overflader, der er nemme at gøre rene.

Møbler beregnet til børn

KOLON laver møbler, der er beregnet til børn. De laver fx garderobeskabe, som passer til børn i størrelsen, men hvor der samtidig er plads til alle børnenes ting. Men de laver også noget som køkkeninventar, hvor der er podieskuffer. I mange børnehaver hjælper børnene til med at lave maden. Det kan være bøvlet, at skulle have alle de skamler stående før, at børnene kan nå. Men med en podieskuffe trækker man den ud, og så kan børnene stå på den og dermed nå køkkenbordet. Så kan de nemt være med til at hjælpe til med maden.

Et stort udvalg af inventar

Udover garderobeskabe og køkkeninventar, så laver de også meget andet inventar. Til vuggestuer og børnehaver har de pusleborde, madrasskabe, som man kan opbevare madrasser til, når børnene skal have en middagslur eller til, som de kan lege med. De kan også levere garderobeskabe til voksne, som de kan opbevare deres tøj og tasker i inden, at man begynder på arbejdet. Det er rart at vide, at ens ting har en fast plads. Det er ikke kun til vuggestuer og børnehaver, at de har inventar. De har også inventar til fx SFO’er og klubber.