Hvor finder virksomheder og institutioner de bedste printerløsninger?

I mange virksomheder spiller print og kopi en stor rolle i hverdagen. Det er ikke unormalt, at der bliver printet dagligt i stor stil på mange kontorer og andre virksomheder. Hvis du befinder dig et erhverv, som anvender jeres kopimaskine jævnligt, har du måske overvejet, om du har den bedste printerløsning.

Få en professionel konsultation

Printerløsninger kan variere meget fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder kræver ikke det flotteste resultat eller mulighed for at kunne printe i forskellige formater og materialer. Derimod findes der også virksomheder, som vil nyde godt af at kunne printe i flere forskellige kvaliteter og størrelser. Jo mere alsidig en printer skal være, jo mere vil den typisk koste. Hvis din virksomhed ikke har de største krav til deres printerløsninger, vil der være en masse penge at spare, men hvis din virksomhed vil nyde godt af de ekstra egenskaber ved en bedre printer, er det penge, som er godt brugt. Hvis du er i tvivl om, hvilken printerløsning, som er bedst til din virksomhed eller institution, kan du overveje at booke en professionel konsultation. Her vil du kunne modtage rådgivning, så du kan finde frem til, hvilken printerløsning der passer bedst til dig.

Spar penge på blæk og papir

Den dyreste omkostning ved en printer er forbruget af blæk og papir. Hvis du arbejder på et kontor, så har du måske en ide om, hvor meget papir der bliver anvendt i løbet af en arbejdsdag. Hvis du gerne vil spare penge på din printerløsning, er der mange gode alternativer. Det billigste og mest miljøvenlige ville være at skifte over til digital så meget som muligt. Det er dog ikke alle, som arbejder bedst over computeren. Derudover giver et fysisk eksemplar af et dokument nemmere et overblik for nogle.

Hvis du ikke er villig til at miste en printerløsning helt, er der også forskellige muligheder for at spare penge. Noget af det, som du bruger flest penge på i forbindelse med printeren er formentlig blæk. Printerblæk er noget af det dyreste, vi kender til. Dog er der stor prisforskel på tværs af blækkvaliteter. Hvis du kan leve med at dine prints bliver i værre kvalitet, kan du spare store mængder penge. Hvis du ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten af jeres udskrivninger, kan du som regel købe blæk og toner billigere over nettet. Du kan finde et stort udvalg af printerpatroner hos Tonerland.dk.