Gør en forskel som virksomhed med miljøvenlig emballage

Flere og flere tænker på miljøet. Forbrugerne tænker på at købe miljøvenlige produkter, og virksomheder tænker på en miljøvenlig drift. Er din virksomhed hoppet med på bølgen endnu?

Efterhånden som forbrugerne bliver bevidste om, at vi skal passe på vores Jord, begynder de at efterspørge miljøvenlige produkter. De efterspørger miljøvenlighed hos virksomhederne. Derfor skal din virksomhed sørge for at komme i gang med at tænke på det. Kravet fra forbrugerne bliver større og større, og en dag vil de vælge en anden virksomhed, hvis I ikke bliver mere miljøvenlige.

Start et sted

Der er rigtig meget, man kan gøre som virksomhed. Der er mange ting, der kan gøre en forskel. Gør I flere ting, kan I gøre en endnu større forskel. Men I skal starte et sted, så start fx med at bruge miljøvenlig emballage. Find det på https://albeemballage.dk/miljoevenlig-emballage-170/.

Skift efterhånden jeres emballage ud med en mere miljøvenlig version. Så kan I fortælle jeres kunder om det og stille dem tilfreds. De vil vælge jer frem for andre virksomheder, fordi I tænker på miljøet. De fortæller måske deres venner om jer og skaffer jer endnu flere kunder.

I kan ende med at gøre en stor forskel for miljøet, fordi I skifter jeres emballage ud.

Hvad skal det næste være?

Når I har udskiftet emballagen, så fortsæt endelig med den gode udvikling. I vil gøre en større og større forskel for miljøet. Jeres kunder vil også blive mere trofaste, fordi I hele tiden udvikler jer og viser en stor bekymring for miljøet.

Så hvad skal det næste være? Hvad kan I miljøforbedre efter emballagen? Der er mange muligheder. Det kunne f.eks. være at sørge for at alle de rengørings- og rensningsfagfolk I benytter jeg af, udelukkende bruge miljøvenlige produkter. Her er det især vigtigt at I får foretaget fliserens af en fliserenser som benytter produkter uden kemikalier. Derudover skal vinduespudseren også være en der kun bruger vand, alternativt miljøvenlig renseprodukter. Den ugentlige rengøring skal også være med miljøvenlige produkter. Sæt jer ned, og snak sammen om det. Nogle ting kan være nemmere end andre. I kan fint starte med de nemme ting. Så er I i gang. Så kan de større ændringer komme med tiden.