testamente

Sådan sikrer du din virksomhed og dit livsværk med et testamente

Har du opnået store ting her i livet, kan det være, at du gerne vil have lidt kontrol over, hvad der sker, når du er væk. Har du fået opbygget en stærk virksomhed, vil du måske gerne bestemme, hvad der skal ske med den, når du ikke længere kan lede den.

Har du boet sammen med din partner uden at være gift, kan det være, du gerne vil sikre ham eller hende. Så du kan regne med, at din partner også kan klare sig, når du ikke længere er der.

Få lavet et testamente

Der er én god måde at sikre sig på: Med et testamente. I et testamente kan du bestemme, hvad der skal ske med dine værdier, når du går bort. Du kan få indflydelse på, hvad der skal ske med din virksomhed og din formue.

Vil du have lavet et testamente, skal du have hjælp fra en advokat. Udgiften til testamentet og advokathjælpen vil være det værd. Det kan nemlig lade dig selv bestemme, hvad der skal ske i den fremtid, hvor du ikke kan råbe op længere.

Du kan se på https://www.juf.dk/testamente-pris/, hvad det koster at få lavet et testamente. Du får 3 tilbud, og så kan du vælge det bedste.

Husk din samlever

Det er en god idé at sikre sig selv og sit livsværk, men du bør også huske din samlever. Er I ikke gift, er der ingen arveret. Din partner kommer altså til at stå tilbage med ingenting, hvis du ikke får lavet et testamente. Læs mere og få 3 tilbud på et udvidet samlevertestamente her: https://www.juf.dk/udvidet-samlevertestamente/.

Får du udarbejdet et samlevertestamente, sikrer du din samlever. Så skal du ikke være bekymret for, om han eller hun kan klare sig efter din død. Det har du sørget for.