Hvad koster en info hjemmeside?

Prisen kan variere meget på en hjemmeside, nogle vil lave dig en hjemmeside for 1000 ex moms hvor andre koster 15.000 ex moms, der findes også abonnement løsninger hvor du betaler 399 ex moms om måneden og nogle der tager 799 om måneden.

Hvad skal du overveje inden du vælger?

Du skal selvfølgelig sørge for at du ejer domænet, så at når du vil ud af aftalen, så ejer du stadig alt indholdet. Man har set flere gange hvor folk har skrevet under på en aftale hvor de har bundet sig i 5 år, på grund af de får besked på hjemmesiden er gratis og du blot skal betale for hosting, også kan du ringe når du har små ændringer. Det kan være en god ide at opsøge flere tilbud.

Hvad er inkl. I hjemmesiden?

Få klar lagt hvilke funktioner du gerne vil have på din side, skal der bare tekst, billeder, link til Facebook og Instagram, en lækker menu og footer. Så bliver du altså snydt i mange tilfælde hvis du betaler over 8.000. Det er noget der kan laves på en dag tid, hvis man ikke skal ind og lave en masse ændringer, så en god måde at spare penge på er også at have sit indhold klar. Det gør det også nemmere for webdesigneren.

Freelancer eller webbureau

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hyrer du en freelance webdesigner, så er der som regel penge at spare, dog kan processen også blive længere, hvis man vælger den forkerte og i værste fald ikke får det man ønsker. Så er det svære at komme efter en freelancer, da der måske ikke bliver lavet en kontrakt. Vælger man et webbureau, så er der typisk flere inde over opgaven, prisen bliver også højere i mange tilfælde, da der måske er flere der skal dele kagen.