brainstorming

Tag idéudviklingen til næste niveau med magneter

Har I overblik over, eller mangler I ny inspiration til, ideudviklingen i jeres virksomhed?
De rette processer er vigtige, når der skal udvikles nye idéer og det starter allerede i de første faser af processen.

I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan magneter kan benyttes i forbindelse med idéudvikling. Mere specifikt hvordan vi har haft benyttet magneter, når vi brainstormet på nye spændende tiltag.

Tag idéudviklingen til næste niveau

Vi er har været i flere virksomheder, hvor idéudvikling og brainstorming har været statiske og uinspirerende begivenheder, hvilket ikke har været med til, at bidrage til den rette stemning og de rette idéer. Vi er nemlig af den overbevisning, at udviklingen af nye idéer skal være en spændende og inspirerende proces, hvor idéerne rigtigt kan flyde. Det er dog svært, hvis man sidder stille om et bord.

Derfor har vi sammensat nedenstående tips, der kan tage jeres udvikling af nye idéer, til det næste niveau, så I kan skabe de mest spændende løsninger.

  • Mobile magnetiske whiteboards
    Find et stort lokale og sæt en række forskellige magnetiske whiteboards op, som står adskilt. De enkelte boards kan omhandle forskellige emner, som der skal udvikles idéer til. Det får deltagerne op af stolene og får dem til, at bevæge sig rundt, hvilket skaber et bedre miljø for idéerne.
  • Magnetiske stickers
    Vi kender alle de klassiske post-it-notes, som fungerer ganske udmærket. En smartere og mere bæredygtig løsning er dog, at investere i magnetiske stickers til brug på tavlerne. De er genanvendelige og fås i en lang række forskellige farver. Se blandt andet mere på Larko Magneter A/S.
  • Brug inspirerende omgivelser
    Overvej at skifte jeres normale brainstorming lokaler ud med et andet sted. Har virksomheden adgang til en tagterrasse, er det et oplagt sted. Ellers overvej at gå ud i en park eller et andet grønt område.

Mangler I mere inspiration, så kan I læse mere om idéudvikling her.